Credibilitate Seriozitate Profesionalism

 

DE CE ESTE O ALEGERE MAI BUNA

ULEIUL PRESAT LA RECE? 

 

CEL MAI FRECVENT se foloseste uleiul de floarea soarelui. Aproape in fiecare gospodarie o gasim.

Orice tip de ulei atunci este cel mai sanatos si benefic organismului daca este presat la rece.

 

     Permiteti-mi sa va descriu procedeul prin care se obtine uleiul presat la rece:

            Semintele de floarea soarelui care ajung in masina de presat ulei nu sunt decojite total, pastrandu-si astfel vitaminele care se gasesc sub coaja. In urma presarii se obtine un lichid de culoare inchisa, care dupa mai multe filtrari ajunge sa fie de un auriu curat si frumos.

 

UN ROL IMPORTANT in pastrarea sanatatii si prevenirea imbolnavirilor o au uleiurile( din plante oleaginoase) presate la rece datorita mineralelor,vitaminelor (A,C,D,E,F,B17) si a acizilor nesaturati pe care le contin.

 

E BINE DE STIUT:uleiurile presate la rece nu sunt supuse nici unui fel de procedeu chimic,nu sunt tratate in nici un fel,sunt foarte valoroase!

 

CEEA CE SE CREDE GRESIT este ca uleiul presat la rece nu se poate folosi la gatit,prajit. Dinpotriva ! NUMAI acest tip de ulei ar trebui sa se gaseasca in fiecare bucatarie pentru prepararea multor feluri de bunatati.

Poate fi foarte gustos si sanatos daca pe langa niste ceapa si ridichi inmuiem o bucata de paine in ulei obtinand astfel o masa sanatoasa.

     Uleiul nostru presat la rece, NU este tratat chimic !

 

     Contine in schimb foarte multa vitamina de aceea consumat cu regularitate iti va asigura o piele frumoasa si sanatoasa. Daca esti obosita sau stresata amesteca acest ulei cu niste miere si fa-te comoda. Maseaza-ti incet fata cu acest amestec si asteapta zece minute, dupa care spala-te cu apa calduta. Te vei simti proaspata si frumoasa.

 

      ESTE FOARTE IMPORTANT cand cumparam ulei, acesta sa fie extra virgin, adica din prima presare acesta fiind cel mai valoros !

      Personal, sunt de parere ca uleiul autohton produs din cultura proprie este cel mai pretios fiindca plantele cresc si respira acelasi aer ca si noi!

 

+40733.025.800